http://gramophonedisease.blogspot.com/

Back to the forgotten place..


the lovely bonesJag har seriöst aldrig sett en sorgligare film än denna. Såg den igår, grät igenom hela filmen. Det gjorde ont i hjärtat samtidigt som filmen var den vackraste någonsin. Tjejen som spelar huvudrollen är även en favorit, även känd från filmen försoning. Hennes ögon är ju helt magiska.

Och ja... jag borde faktiskt läsa boken också. Så småningom!

pretty boySofia | MySpace Video

en liten låt jag gjort.

vals för satan


bilder på mig av erica welin.

Sitter och lyssnar på vals för satan just nu. Jävligt bra låt. Påsklovet är snart över, om sisådär 11 timmar. Helt okej. Blir väl samma rutin i skolan som för en vecka sedan.. 2 lektioner per dag, sitta i caféterian och chilla. Nåja, jag får helt enkelt hitta på något kul att göra på de 2 timmars långa håltimmarna jag har att se fram emot varje dag.

Idag var det sol och värme, med andra ord- vackert väder. Så jag har försökt att få lite färg på min så bleka kropp.. resultat: små söta fräknar på näsan, inget annat. Även åkt motorcykel med min syster. Älskar det!

och nu då.. hm.. snart är det sova som gäller. japp.

One way or another

Igår var jag ute på fest och hade en sjukt jävla grym kväll! Tog även en kaffe med en vän på ett fik, mys.
Idag ska jag eventuellt åka till en vän och hjälpa honom att söka sommarjobb. Fast vi får se hur det blir med det. Annars tar jag en fika med ett par vänner.
Vill även starta ett band så småningom. Men eftersom att jag flyttar till stockholm i sommar.... blir det kanske lite svårt just nu. Får väl starta ett band i höst helt enkelt, med typ södermalmsfolk. Haha, vilka idéer man kan få. Men fan, jag vill.

VårIdag är det varmt ute och superfint väder. Ska pallra mig hemifrån snart. Mys med vår alltså och lov förstås, niceee. Ja jävlar.

Nu kan du få mig så lättIgår spenderades kvällen med Linda, vi kollade på Borat och tog det mest lugnt. Mys. Hade aldrig sett den förut, men jag lovar er att jag inte kunde sluta skratta.
Fan vad jag vill göra något ikväll.. men det blir väl mest att sitta hemma tror jag. Om det inte händer något skoj vill säga. mmmm.. nu vill jag ha öl och roligt sällskap. fan. Kom någon, snälla! Eller bjud över mig, fan. nu, nu, nu


It's a mess

Nu är det påsklov. Det är ganska skönt. Blev klar med en förjävlig rapport om moderna pirater idag, härligt.

Just nu vill jag bara någon annanstans, gärna långt bort så jag kan ta itu med mig själv. Fast den enda lösningen(som jag har råd med) att komma långt bort är; -in i dimman! i princip, haha. Verkligen jättesugen på fest nu. Skulle kunna festa varje dag, dygnet runt. Haha. Nej men fan va nice det skulle vara. Ikväll ska jag försöka komma hemifrån trots allt. Orkar inte chilla hemma. Fasen vilket rörigt inlägg. Gissar på att det är för att jag har så mycket i huvudet för tillfället. Tror jag sätter punkt nu. För det här inlägget verkar inte vilja komma någonstans riktigt.. hm.


RSS 2.0